Які вакансії пропонують у Турійську 21 березня

21 Березня 2023, 12:20
Які вакансії пропонують у Турійську 21 березня 351
Які вакансії пропонують у Турійську 21 березня

Розповіли, які є актуальні вакансії у Турійську станом 21 березня. 

Перелік вакансій розмістили на сторінці «Турійська громада: сьогодення» у фейсбук.

Наразі доступні такі вакансії:

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10 тисяч гривень.

Офіціант. Завдання та обов’язки: сервірування столу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби – поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень на кухню, доставка замовлення відвідувачу, збір використаного посуду, прибирання столу. Заробітна плата 7000 гривень.

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів, вимог, відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів, на різні лікарські засоби. Заробітна плата 6800 гривень.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: ведення бухгалтерського обліку, в тому числі матеріальних цінностей, податкової звітності, нарахування заробітної плати. Заробітна плата 6800 гривень.

Інженер-механік. Завдання та обов’язки: знання устаткування та ремонт техніки таких виробників,як John Deere, Fendt, Massey Ferguson, Caseта інші. Наявність досвіду роботи та знання особливостей конструкції, пошук запчастин за каталогами. Заробітна плата 10 тисяч гривень.

Кухар. Завдання та обов’язки: забезпечує своєчасне, доброякісне приготування їжі в навчальному закладі, відповідає за правильне збереження продуктів, дотримується технології приготування їжі, смачно готує страви, відповідає за санітарний стан кухні. Заробітна плата 6800 гривень.

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: перевезення вантажів автомобілем Iveco, переважно по Західній Україні. Заробітна плата висока.

Також пропонують вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30-16:00. Заробітна плата від 20 тисяч гривень.

За детальною інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел.: 0336321670, 0336321099.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром