Турійчанам розповіли, чим небезпечний лід

22 Лютого 2018, 18:30
Турійчанам розповіли, чим небезпечний лід 3710 Джерело: www.facebook.com
Турійчанам розповіли, чим небезпечний лід

Турійчанам розказали, як поводитись на льоду.

У вівторок, 20 лютого, у приміщенні Турійського районного центру зайнятості представники Турійського РС УДС НС України у Волинській області провели бесіду з громадянами, які перебувають на обліку безробітних. Мета зустрічі - розповісти про правила поведінки на льоду та ознайомити з правилами надання першої медичної допомоги. Про це йдеться у дописі групи «Турійський районний центр зайнятості» у Facebook.

Присутнім показали відео про те, як небезпечно ходити по крихкому льоду,  як надати першу медичну допомогу потерпілим та про те, як поводитись, коли сам потрапив у крижану воду. Попередили, що найбільш небезпечна перша та остання крига, адже вона  не витримує маси навіть маленької дитини.

Рятувальники ознайомили із основними правилами поведінки на замерзлій водоймі: 

  • про товщину льодового покриву можливо дізнатись за допомогою довгої загостреної палиці (плішні) чи іншого подібного предмета, але обов'язково легкого, який можливо вільно тримати в руці;
  • під час руху по льоду потрібно слідкувати за його поверхнею, обходити небезпечні місця та ділянки з кущами і травою;
  • особливу обережність необхідно проявляти у місцях зі швидкою течією, джерелами та струмками;
  • якщо лід недостатньо міцний, потрібно негайно зупинитися і повертатися назад тим же шляхом, роблячи перші кроки без відриву від його поверхні;
  • не панікувати!

Після закінчення семінару безробітні громадяни мали змогу задати питання щодо роботи працівників Турійського РС УДС НС, а також отримали від фахівця Турійського районного центру зайнятості роздаткові матеріали для сприяння у своєму працевлаштуванні.

Турійчанам розповіли, чим небезпечний лід
Турійчанам розповіли, чим небезпечний лід

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром