Турійськ: поговорили про аграрні перспективи та досягнення району

15 Лютого 2018, 16:58
Для місцевих землевласників представили проект 1401 Джерело: www.google.com
Для місцевих землевласників представили проект

Для землевласників району провели семінар, де представили аграрний  проект.

У вівторок, 13 лютого, у Турійській райдержадміністрації відбувся навчальний семінар в рамках проекту IFC «Аграрні розписки в Україні» для аграріїв району. В ньому взяли участь голова районної держадміністрації Орест Василишин, начальник відділу економічного аналізу та розвитку інфраструктури АПК департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Олена Фоменко, регіональний консультант проекту Сергій Мазурик, аграрії району. Про це йдеться у дописі групи «Турійська районна державна адміністрація» у Facebook.

Із вступним словом до учасників семінару звернувся голова районної державної адміністрації Орест Василишин, який у своєму виступі закцентував увагу на основних досягненнях галузі району у 2017 році.

Регіональний консультант проекту Сергій Мазурик  продемонстрував присутнім аграрні розписки  як новий перспективний інструмент для залучення товарних та фінансових ресурсів в аграрну галузь. 


«Усі укладені аграрні розписки можна відслідковувати у Реєстрі аграрних розписок. Цей Реєстр не лише формує історію аграрних розписок, а й дає можливість створювати імідж аграрія-позичальника, що значно спрощує відносини з кредиторами та сприяє доступу до фінансових ресурсів», – зазначив Сергій Мазурик.


Представники банків та партнери проекту «Аграрні розписки» також продукти своїх компаній.

Напрямки фінансової підтримки агропромислового комплексу у 2018 році з Державного бюджету, які 7 лютого схвалив Кабінет Міністрів України, презентувала начальник відділу економічного аналізу та розвитку інфраструктури АПК департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олена Фоменко.

Коментарі
16 Лютого 2018, 00:51
Що вони хваляться, якби не Яренчук і Микитюк то пропали б на фіг. Що та адміністрація зробила???
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром