У Турійську для шукачів роботи пропонують 14 вакансій

28 Листопада 2022, 15:37
У Турійську для шукачів роботи пропонують 14 вакансій 1706
У Турійську для шукачів роботи пропонують 14 вакансій

Розповіли, які є актуальні вакансії у Турійську станом на 28 листопада. 

Перелік вакансій розмістили на сторінці «Турійська громада: сьогодення» у фейсбук.

Наразі доступні такі вакансії:

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000 гривень.

Слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів. Завдання та обов’язки: виконання ремонтних робіт та експлуатації на газопроводах. Заробітна плата від 9000 гривень.

Начальник відділу транспорту. Завдання та обов’язки: забезпечує виконання договірних зобов'язань підприємства щодо надання транспортних послуг споживачам. Організовує роботу транспортних засобів підприємства з їх раціональним і ефективним використанням, з дотриманням вимог правил технічної експлуатації колісних транспортних засобів та безпеки дорожнього руху. Заробітна плата 27000 гривень.

Начальник (завідувач) виробничої лабораторії. Завдання та обов’язки: організація роботи лабораторії; контроль роботи лаборантів хімічного аналізу; знання методик визначення білків, жирів, фізико-хімічних властивостей; знання нормативних документів (ГОСТи, стандарти, технічні умови). Заробітна плата 25000 гривень.

Монтувальник шин. Завдання та обов’язки: здійснення монтування, склеювання, балансування шин автомобілів. Заробітна плата 6800 гривень.

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: перевезення вантажів за кордоном та по Україні. Керування автомобілем марки Volvo (Euro 5). Наявність посвідчення водія категорії С, Е. Наявність іноземного паспорта, «чіпа», досвід здійснення поїздок за кордон. Заробітна плата висока, за результатами співбесіди з роботодавцем.

Машиніст екскаватора. Робота на екскаваторі ЕО 2621, будівництво доріг. Наявність посвідчення. Заробітна плата 9000 гривень.

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Завдання та обов’язки: здійснення діагностування та ремонту автомобілів. Заробітна плата 6800 гривень.

Водій автотранспортних засобів. Перевезення комбікормів в межах регіону, на автомобілі КАМАЗ. Заробітна плата 12000 гривень.

Оператор сушильних установок. Оператор КЗС, проведення просушування зерна. Заробітна плата 10000 гривень.

Апаратник комбікормового виробництва. Виробництво концентратів, готових кормів відповідно до завдань по виробництву, контроль за роботою обладнання цеху. Заробітна плата 16000 гривень.

Бармен. Прийняття замовлень від відвідувачів гостей, отримання від них розрахунку за послуги, надання необхідної інформації гостям ресторану та бару, робота з професійним обладнанням та інвентарем бармена, приготування алкогольних, безалкогольних напоїв і коктейлів, відкриття та закриття робочої зміни. Заробітна плата 6800 гривень.

Спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування). головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, здійснює державний санітарно-епідеміологічний нагляд та контроль за дотриманням вимог санітарного законодавства, вивчає зведені аналізи результатів перевірок, санітарно-епідемологічних обстежень, лабораторних та інструментальних досліджень, вимірів, розслідувань спалахів гострих кишкових захворювань, харчових отруєнь, робить кваліфіковані висновки. Заробітна плата 8500 гривень.

Електрослюсар. Забезпечення безперебійного виробничого процесу, своєчасне виявлення неполадок в роботі, та визначення ризиків, які можуть привести до негативних наслідків; забезпечення підтримки справного стану, безаварійної і надійної роботи обслуговуваних пристроїв і електроустаткування; проведення планово-попереджувального ремонту електричної частини устаткування; забезпечення правильної експлуатації, своєчасний якісний ремонт відповідно до інструкцій з технічного обслуговування, діючих технічних умов і норм та обслуговування електричних мереж підприємства та ін. Заробітна плата 12500 гривень.

За детальною інформацією звертатись до Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел.: 0336321670, 0336321099.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024