Соловичівський ліцей отримав цибулини тюльпанів з Нідерландів

25 Листопада 2022, 18:53
Соловичівський ліцей отримав цибулини тюльпанів з Нідерландів 1239
Соловичівський ліцей отримав цибулини тюльпанів з Нідерландів

Соловичівський ліцей на Турійщині бере участь у всеукраїнському проєкті Flowers4School. 

Про це повідомили на сторінці ліцею у фейсбук.

«Проєкт фантастичний. В цій коробці – весна і віра в перемогу! Наші ліцеїсти із задоволенням почнуть роботу. Висадять цибулинки тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів та інших квітів різноманітних сортів і кольорів. А вже мирною весною 2023 року зможуть пишатися результатами праці, побачать, яку красу виростили своїми руками. Надіємось, що у рідній школі буде квітковий рай. Дуже приємно, що за тисячі кілометрів є люди, які підтримують Україну і вірять в нашу перемогу», – йдеться у дописі навчального закладу.

Flowers4school – це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення Українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України.

Головна місія проєкту – це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво – це весела справа, яка розвиває в них любов до землі Батьківщини.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром