Судили чоловіка, який розпивав алкоголь на зупинці у селі Сомин

22 Листопада 2022, 16:47
Алкоголь / Фото ілюстративне 247
Алкоголь / Фото ілюстративне

Турійський районний суд розглянув справу про розпиття алкоголю на зупинці громадського транспорту.

Про це йдеться у судовій постанові, яку оприлюднили 7 листопада.

Зазначається, що 3 вересня о 14 годині чоловік розпивав слабоалкогольний напій – сидр «Сомерсбі» ємністю 0,5 літра у забороненому законом місці, а саме: на стаціонарно обладнаній зупинці маршрутних транспортних засобів, що знаходиться в селі Сомин.

Таким чином, чолвік своїми умисними діями, які виразилися у розпиванні слабоалкогольного напою у забороненому законом місці, вчинив адміністративне правопорушення, передбачене частиною першою статті 178 КУпАП.

Зрештою, суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також закрив провадження в справі про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення, на підставі пункту 7 статті 247 Кодексу України про адміністративні правопорушення у зв`язку з закінченням строку накладення адміністративного стягнення.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром