Турійські священники УПЦ МП закликали своїх парафіян приїхати на суд до Ковеля

13 Листопада 2022, 17:37
Ковельский міськрайонний суд 1955
Ковельский міськрайонний суд

Священники Української православної церкви Московського патріархату з Турійщини закликали своїх парафіян приїхати до Ковеля на суд, щоб захистити Святослава Чижука.

Про це повідомила сестра покійної медикині Олени Созонюк Ольга у фейсбук.

«Доброго дня. Хочу донести всім що 14 листопада буде суд в Ковелі на 14:00. Вже є інформація, що всі батюшки московського патріархату Турійщини закликають своїх парафіян їхати і стати на захист Чижук С.В. Бо вже московським попам «пердаки» палають! Ті, хто поїде захищати попа, який чекає рускій мір, і судиться зі всіма, бо хоче грошей, ви сповна розуму?! Прошу всіх хто має змогу приїхати і підтримати мою сім'ю! Давайте, попам покажемо що це Україна, і за що воюють наші воїни, щоб тут на мирній території попи творили таке», – написала Ольга Созонюк.

Нагадаємо, раніше Район.Турійськ інформував, що у селі Обенижі на Турійщині священник УПЦ МП Святослав Чижук судиться з батьком загиблої на війні медикині Олени Созонюк. 3 листопада відбулося засідання. Однак, суд перенесли, бо священник не з'явився через страх, що на нього нападуть агресивні люди

Читайте також:  Суд на батьком медикині у Ковелі: хто приїхав підтримати і що відбувалося всередині суду

 

14 листопада об 14 годині відбудеться нове засідання.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024