Святослав Чижук не приїхав на суд, бо злякався, що на нього можуть напасти, — відео

04 Листопада 2022, 17:23
Василь Созонюк / Цитата Святослава Чижука 1873
Василь Созонюк / Цитата Святослава Чижука

Священник УПЦ МП Святослав Чижук з села Обенижі розповів, чому він не приїхав на суд у Ковель.

Про це він сказав у коментарі 12 каналу.

Нагадаємо, раніше Район.Турійськ інформував, що 3 листопада у Ковелі мав відбутися суд над Василем Созонюком, батьком загиблої на війні медикині Олени Созонюк, однак його перенесли. Справа в тому, що позивач – священник УПЦ МП Святослав Чижук – на засідання не прийшов.

Це сталося тому, що він побоявся, що натовп біля будівлі може на нього напасти.

«Я написав заяву, щоб суд розглядав справу без моєї присутності. Коли там збирається більше сотні людей, а я один – це небезпечно. Розумієте, ці люди на мене не один раз нападали. Вони агресивно налаштовані. Навіщо мені ризикувати? В мене сім'я, в мене діти», – сказав Святослав Чижук.

 

 

Нагадаємо, раніше Район.Турійськ інформував, що у селі Обенижі священник УПЦ МП судиться із батьком загиблої на війні медикині Олени Созонюк. Звинувачує його у побитті, а ще, як розповідає родина, вимагає фінансової компенсації. Сам Василь Созонюк запевняє: батюшку не бив. Причиною конфлікту між людьми вже давно стали різні релігійні погляди, а коли в селі вирішили перейти до ПЦУ – ситуація загострилася. Що кажуть про інцидент у самих Обенижах – дивіться в сюжеті.

 

 

 

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром