Справа Чижука: суд перенесли, бо священник не з'явився на засідання

03 Листопада 2022, 13:58
Справа Чижука: суд перенесли, бо священник не з'явився на засідання 1683
Справа Чижука: суд перенесли, бо священник не з'явився на засідання

У Ковелі відбулося друге слухання у справі священника УПЦ МП Святослава Чижука з села Обенижі, який судиться із батьком загиблої медикині Олени Созонюк.

Біля будівлі Ковельського суду 3 листопада зібралися люди, серед яких були активісти, жителі Обеніж, голова Турійської громади Олексій Безсмертний, військові.

Однак, священник УПЦ МП Святослав Чижук не з'явився на засідання суду.

Зрештою, суд призначив нове засідання на 14 листопада о 14 годині.

«Сам подає на суд і не приходить, дивно правда? Людина, яка говорила в телефоні, що це все брехня», – сказала у коментарі Район.Турійськ сестра покійної медикині Ольга Созонюк.

Раніше Район.Турійськ повідомляв, що священник УПЦ МП Святослав Чижук нині судиться з батьком загиблої на війні медикині Олени Созонюк. Погрожує сім'ї і вимагає гроші, кажучи, що через нього він втратив церкву. Наразі тривають судові засідання, де розглядають справу про побиття священника.

Читайте також:  

 

 

 

Коментарі
03 Листопада 2022, 17:03
Люди-прокиньтеся Судять батьків які віддали Батьківщині найдорожче Свою ДИТИНУ Орків ми здолаємо Господи -допоможи здолати тварюк які засіли на всіх щаблях влади А ЗАВТРА судитимуть тих що прийдуть живими
16 Березня 2023, 14:48
<a href=https://buycialis.beauty>buy cialis on line</a> If he doesn t wink when he goes abroad, the first place this boat will go is to go abroad It s against them Wang Yun nodded, he knew what to do
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024