Турійські і шведські діти обмінялися подарунками

26 Жовтня 2022, 16:25
Турійські і шведські діти обмінялися подарунками 1214
Турійські і шведські діти обмінялися подарунками

Діти Турійщини і Швеції обмінялися приємними дарунками.

Про це інформують на сторінці «Турійська територіальна громада: сьогодення» у фейсбук.

У цей складний для українців час діти із міста Карлштад Королівства Швеції вирішили підтримати своїх ровесників із Турійщини, передавши їм приємні і кумедні м’які іграшки. Акція, яку організувала Мар’яна Конончук спільно із Турійською селищною радою, покликана була показати, що дружба не має кордонів і за тисячі кілометрів є люди, які підтримують нас і вболівають за майбутнє України.

У свою чергу гуртківці Будинку дитячої творчості на знак вдячності підготували закордонним друзям патріотичні браслетики зі стрічок та малюнки, в які вклали тепло і любов своїх дитячих сердець. На них були зображені щасливі діти, квітуча земля, мирне і світле майбутнє, про яке мріють наші діти. А ще разом вони створили карту дружби із зображенням прапорів двох країн. Не обійшлося і без всім уже відомої «Червоної калини», яка особливо щемливо звучала з уст малечі. Наші діти щиро вірять у перемогу і дякують воїнам Збройних сил України, а ще сподіваються на підтримку інших країн, які допоможуть Україні закрити небо від ворожих ракет.

На завершення заходу, який проходив у Будинку дитячої творчості, кожен обрав собі іграшку до душі, яку передали діти з Швеції. І надіються, що їхні дарунки швецьким діткам також принесуть їм нотки позитиву й радості і це стане початком дитячої дружби між двома чудовими країнами.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024