Турійська лікарня отримає нове медичне обладнання

26 Січня 2018, 19:04
1579

Кінець січня 2018-го додав важливу лепту в перелік виконаного у рамках компоненту «Медичне обладнання, медичні меблі та витратні матеріали».

Адже саме зараз у 139 діючих амбулаторій загальної практики-сімейної медицини почергово надходить обладнання, придбане відповідно до тендеру ICB-G № 6.2.1.1 «Закупівля медичного обладнання, медичних меблів та розхідних матеріалів для 139 діючих амбулаторій загальної практики-сімейної медицини». Наразі це – портативні електрокардіографи Heaco ECG600G ((лот №1).

Учора, 25 січня, обладнання отримав Луцьк, сьогодні йог повезли на Ковель і Турійськ. Причому представник фірми-постачальника (а це ТОВ «Здраво») проводить невеличке навчання щодо особливостей підключення і користування приладами. Начальник управління охорони здоров'я міської ради Микола Якимчук наголосив, що це – лише перший крок. І в найближчі два місяці у кожному закладі з’явиться ще чимало необхідного для якісного надання послуг на «первинці».

«Загалом у рамках цього тендеру угоди підписані за 3-ма лотами. Й амбулаторії отримають офтальмоскопи портативні, стетофонендоскопи, тонометри механічні й манжети до них, ваги медичні, сумки-холодильники для транспортування біоматеріалу, пульсоксиметри, небулайзери, апарати Ротта, сумки-укладки лікаря», – уточнила консультант з управління Субпроектом Марія Адамчук.

До слова, пропозиції, які надійшли за лотами №3 та 4, відхилила комісія з відбору. Тож триває підготовка до повторних торгів. Заплановано ще закупити ростоміри, кушетки, шафи для ліків з сейфами, маніпуляційні (інструментальні) та пеленальні столики, холодильники , гінекологічні крісла, а також експрес-аналізатори сечі й біохімічні експрес-аналізатори крові та необхідні для них реактиви.

Усе це, відповідно до документації, розподілять для 139 діючих амбулаторій загальної практики-сімейної медицини.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром