Інспектували Турійське лісове господарство

25 Січня 2018, 14:41
1545

У січні на Волині відбулася щорічна оцінка системи лісоуправління і ланцюга поставок Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Аудит проводили фахівці компанії  NEPCon.

Аудитори проінспектували  лісові масиви ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство»,  ДП « Старовижівське лісове господарство» та ДП «Турійське лісове господарство», що перебувають у підпорядкуванні  Волинського ОУЛМГ.

Аудит підтвердив рівень ведення лісового господарства на Волині відповідно до вимог стандарту FSC, – повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Довідка. Сертифікація (після завершення якої вручається сертифікат, а інформація про сертифіковану продукцію вноситься до публічно доступної бази даних FSC на info.fsc.org ) – це незалежна оцінка діяльності організації за погодженими міжнародними стандартами.

Вимоги стандартів FSC стосуються екологічного, соціального та економічного аспектів лісогосподарської діяльності.

Відповідність вимогам оцінюється сертифікаційними органами, тобто акредитованими FSC організаціями. NEPCon  є саме таким сертифікаційним органом, який має акредитацію FSC. Це означає, що до лісової продукції, сертифікованих NEPCon,  можна застосовувати міжнародний торгівельний знак FSC.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39