У Турійську відбувся тренінг для підтримки жінок

22 Вересня 2022, 14:11
У Турійську відбувся тренінг для підтримки жінок 669
У Турійську відбувся тренінг для підтримки жінок

У приміщенні Турійського територіального центру відбувся тренінг з елементами майстер-класу «Підтримка жінок, миру та безпеки в країні під час збройного конфлікту». 

На зустріч були запрошені жінки , які виховують діток з інвалідністю та особливими освітніми потребами. Про це інформують на сторінці «Турійська територіальна громада: сьогодення» у фейсбук.

Роль жінок у миробудуванні країни, суспільна згуртованість громади, підтримка воїнів та їх сімей, усі ці питання висвітлила ініціатор зустрічі, регіональна представниця Українського Жіночого Конгресу від Волині Галина Абрамчук.

Заступник селищного голови Сергій Власюк привітав учасників зустрічі і наголосив, що мир – це основне про що мріє кожна українська родина і ми повинні об’єднуватися і робити все можливе задля того, щоб якнайшвидше він прийшов на нашу землю.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять українських воїнів, які загинули в ході російсько-української війни.

Потім були розмови за чашкою ароматного трав'яного чаю.

Як поновлювати внутрішні сили, знаходити емоційну рівновагу та навчитися володіти собою у стресових ситуаціях розповіла психологиня Людмила Шелест-Малугіна. Секретами догляду за волоссям та вмінням покращити зовнішність за рахунок вдалої зачіски поділась власниця перукарні – Валентина Підгайна. Важливість догляду за шкірою у зимово-осінній період та особистим секретом успіху з присутніми поділилась косметолог Наталія Лук’янчук. Проте, як можна розслабитися у територіальному центрі і отримати психологічну допомогу розповіла начальник відділу соціальних служб Ольга Горбатюк.

Родзинкою заходу став майстер-клас з виготовлення «Ляльки Берегині», який провела для присутніх Оксана Сичик – майстриня, керівник гуртків Будинку дитячої творчості.

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39