Турійчани зайняли п'яте загальнокомандне місце на спортивних змаганнях

22 Вересня 2022, 13:55
Турійчани зайняли п'яте загальнокомандне місце на спортивних змаганнях 440
Турійчани зайняли п'яте загальнокомандне місце на спортивних змаганнях

Турійська громада стала учасником благодійного обласного фестивалю фізичної культури та спорту, який проводився серед міських, селищних та сільських громад Волині. 

Спортивний захід, центром проведення якого стало село Тростянець Ківерцівської громади, окрім популяризації активного дозвілля, мав на меті ще й збір коштів для Збройних сил України. Про це інформують на сторінці «Турійська територіальна громада: сьогодення» у фейсбук.

Упродовж двох днів у різних видах спорту змагалися понад 500 учасників. Команда Турійської громади спробувала свої сили у шести видах, зокрема: парковий волейбол, дартс, шашки, боча, гирьовий та риболовний спорт.

Варто зауважити, що результати наших спортсменів потішили вболівальників, адже у чотирьох видах спорту Турійщина зайняла призові місця. Перше місце у грі боча виборов наш турійчанин Василь Патращук. У гирьовому ж спорті перемога у Владислава Циганкова. Завдяки влучності Тетяни Яцюри та Юрія Бориса друге місце наша команда посіла у такому виді спорту, як дартс. Гарно виступили і наші шашкісти Лариса Вальчук та Сергій Каліщук, які здобули бронзу.

Загалом же спортсмени Турійщини отримали п'яте загальнокомандне місце.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром