Торговище: на бал-маскарад з`їхалися сотні людей із усієї округи

10 Січня 2018, 19:16
3527

У клубі села Торговище відбувся видовищний бал-маскарад, який зібрав разом не лише місцевих жителів, а й багатьох гостей із Турійська, Кульчина, Дольська, Растова, Перевал, Відут, Сомина, Комарова.

З самого початку організатори сільського балу- маскараду сподівались, що на ньому будуть представлені оригінальні костюми й маски, але ніхто не очікував, що їх число досягне аж ста! Всього ж в залі було близько трьох сотень людей.

Цікаво, що маскарадні костюми готували цілими сім'ями. Це найбільше вразило журі та всіх глядачів. Особливо вирізнялись креативом Умивальник, Годинник, Губка Боб, Буратіно, Мальвіна, Артемон, Фіксіки, Хатинки на курячих ніжках, Баби-Яги, Цигани.


 

Компетентне журі, до складу якого увійшли Галина Абрамчук, Галина Забродоцька, Василь Шум, Ігор Євчук, розділили всіх його учасників на три категорії. Перша – діти, віком до 10 років, друга – до 15 років, а до третьої групи входили всі інші учасники різного віку. 

Приз глядацьких симпатій отримала родина Забродоцьких – мама Марія, тато Богдан, та їхні дітки. Оригінальні костюми вони змайстрували з недорогих підручних матеріалів, втіливши власну фантазію й неабияке уміння. 

БІЛЬШЕ ФОТО
 

Остаточно підбивши підсумки, жюрі нагородило усіх учасників конкурсу призами, а малеча отримала від Діда Мороза солодкі подарунки.
Окрім того, в ході нашого святкового дійства розігрувалась лотерея з досить оригінальними виграшами. Приміром - сертифікати на відвідування бані в комплексі «Соминаль» та в Соловичах «У Кашуби», а також абонементи на користування послугами та відзначення свята в турійському «Автомістечку».

Всі були в захопленні від того, як пройшло новорічне свято у Торговищі. Зокрема, методист районного будинку культури Галина Абрамчук відзначила, що вона дуже вражена достойним рівнем такого заходу, адже місцеві люди продемонстрували неабияку активність, було багато різних костюмів, художніх номерів. Довколо хорошої ідеї об'єднались й підприємці нашого району, які загорілись бажанням підтримати проведення балу-маскараду у сільському клубі. 

БІЛЬШЕ ФОТО



 

Автор: Лариса Фейдак завідувач клубу села Торговище

Фото: Василь Гут

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром