Помер лісничий із Турійського району

29 Грудня 2017, 09:39
3146

Після важкої хвороби на початку 59 року життя перестало битися серце багаторічного лісничого Юрія Гуславського.

Це був лісівник від Бога. Уродженець с. Оса Турійського району прийшов у лісову галузь робітником Осівського лісництва Ковельського лісгоспу, – повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Після закінчення Львівського лісотехнічного інституту був призначений на посаду помічника лісничого Радовичівського лісництва того ж лісгоспу, з серпня 1989 року працював спочатку помічником лісничого, відтак лісничим Осівського лісництва Ковельського, а згодом Турійського лісгоспів. Був нагороджений нагрудними знаками «Лісничий ІІІ класу» Державного комітету лісового господарства України та «За бездоганну службу в державній лісовій охороні 20 років» Державного агентства лісових ресурсів України. Любив життя, людей, дбав ліс, його майбутнє. Всі, хто його знав, запам’ятали Юрія Володимировича добрим господарем, мудрою розважливою людиною, патріотом України. Він до останнього, знаючи про важку недугу, мужньо змагався за життя.

Колективи Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, обласних організацій Товариства лісівників України та профспілки працівників лісового господарства України, Турійського, Ковельського державних лісопідприємств, де працював Юрій Володимирович, усі лісівники Волині сумують з приводу втрати прекрасної, чуйної людини – Юрія Гуславського та приносять щирі співчуття рідним та близьким.

Коментарі
19 Вересня 2018, 06:06
Видно багато кругляку загнав
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39