В Новодвірському будинку культури відбувся концерт з тік-токеркою бабою Ягою

12 Січня 2022, 16:26
В Новодвірському будинку культури відбувся концерт з тік-токеркою бабою Ягою 523
В Новодвірському будинку культури відбувся концерт з тік-токеркою бабою Ягою

У Новодвірському будинку культури показали новорічно-різдвяну феєрію «Поїзд номер 2022». 

Цей казковий потяг вирушив із новорічної у чарівну різдвяну ніч. По дорозі він зупинявся на різних станціях, аби зарядитись позитивом. Про це інформують на сайті Турійської селищної ради.

На перонах чарівний потяг чекали сучасні Дід Мороз і Снігуроньки, суперактивні Леді Ягусі із веселим танцем, відома тіктокерша Яга, що сваталась до Лісовика на дискотеці, Червона Шапочка і бабуся, яка вміє за себе постояти, славнозвісні сусідки баба Параска і баба Палажка, а ще потяг промчав прямо через хату українців, які намагалися зустріти Новий рік по-домашньому. У вагонах, аби пасажирам не було сумно, лунали веселі пісні. Врешті він увірвався у гучну різдвяну коляду. Колядували дорослі і діти, з Різвом вітало Янголятко і малеча.

Директорка Новодвірського будинку культури Людмила Держанович висловила вдячність дітям та молоді за активність, за те, що долучилися і спільно створили свято. Окремі слова подяки вона адресувала колективу за майстерні колядки і різдвяний дух.

«А попереду у потяга ще цілих 12 місяців подорожі. Маємо надію, що з позитивом, добром, світлом і радістю він зарядився на всю подорож», – сказала Людмила Держанович.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39