Платники податків Волині торік спрямували до держбюджету понад 5 мільярдів гривень податкових платежів

13 Січня 2022, 10:09
Податкові надходження 393
Податкові надходження

За підсумками 2021 року господарюючі суб’єкти Волині спрямували до загального фонду держбюджету 5 мільярдів 175 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Таким чином, до держбюджету в  області сплачено на 22,1 відсотка більше податків проти 2020 року. Про це Бізнес.Район повідомили у Секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

«Враховуючи той факт, що за підсумками минулого року з області до держбюджету надійшло на 934 мільйони гривень більше податкових платежів, маємо підстави стверджувати як про відповідальну позицію і сумління наших платників, так і якісний податковий супровід», - зазначає начальниця Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців запевнила, що завдяки сучасним інформаційним технологіям фахівці ДПС забезпечують більш якісний процес податкового адміністрування.

«Акцент на аналітику, нові технологічні рішення та, відповідно, більш ефективне адміністрування дозволяють своєчасно запобігати ризикам несплати. Активна протидія ДПС бюджетним втратам - в інтересах легального бізнесу та держави, оскільки сприяє рівним конкурентним умовам і ритмічному наповненню бюджету», - підсумувала Світлана Савчук.

Читайте також: Декларування-2022: що треба знати

Нагадаємо, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів та строки подання звітності і сплати податків можна дізнатися через Електронний кабінет та сервіс «InfoTAX».

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39