На Турійщині повернули державі майже 2 гектари лісу Перевалівського лісництва, оціненого в 2 мільйони гривень

26 Січня 2021, 09:30
1587

 Працівники Волинської  прокуратури повернули у власність держави земельну ділянку лісового фонду вартістю понад 2,1 мільйона.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці обласної прокуратури.

Зокрема, йдеться про те що господарський суд Волинської області задоволив позовні вимоги Володимир-Волинської місцевої прокуратури та повернув у державну власність земельну ділянку площею майже 2 гектари й вартістю понад 2, 1 мільйона гривень на території Перевалівської сільської ради Турійського району Волинської області.

Прокурори звернулися в суд з позовом в інтересах держави в особі Волинської державної адміністрації до Головного управління Держгеокадастру в області, аби витребувати у власність держави земельну ділянку, цільове призначення якої було незаконно змінене.

Земл лісового фонду, були неправомірно вилучені у державного підприємства «Турійське лісове господарство», зареєстровані як землі сільськогосподарського призначення і передані у власність Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, яке мало намір ними розпоряджатися.
У суді прокурори довели незаконність цієї оборудки й рішенням суду земельна ділянка витребувана із незаконного володіння та повернута у власність держави.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024