Турійчанка потребує нашої допомоги

19 Січня 2021, 12:40
2247

43-річна мешканка Турійщини потребує термінового лікування від раку: збирають кошти

Понад 100 тисяч гривень – стільки потрібно волинянці, аби отримати шанс на одужання від раку лімфатичної системи (лімфома Ходжкіна). 19 січня, її відправляють з Луцька в Ізраїльську клініку LISOD у Києві – лише тут погодились спробувати допомогти, бо на Волині лікувати вже відмовляються.

Кілька років тому родина через засоби масової інформації вже зверталась до українців з проханням допомогти. Саме завдяки великодушності та щедрості людей Любов Ганайчук досі жива. Ось гляньте, яка щаслива вона на фото з донечкою та чоловіком восени 2020 року! І ця жінка може жити далі, якщо назбирається необхідна сума коштів, що так потрібна для лікування!

Наразі це 100 тисяч гривень – непідйомна сума для чоловіка та доньок 8, 17, 21 та 25 років. Сім’я благає про допомогу для матері і дружини, якій лише 43 роки…

Перші симптоми цієї страшної хвороби з’явилися після народження найменшої донечки 2012 року. Тоді її направили на томографію, виявили збільшення лімфовузлів, після томографа зробили біопсію, встановили діагноз - лімфома Ходжкіна. Почали лікувати хіміотерапією. Жінка пройшла кілька курсів ПХТ по схемі АБVД, після цього - знову томографія, негативна динаміка. Провели ще два курси ПХТ по схемі ESHAP: контрольний томограф показав незначну позитивну динаміку. Нині хвороба знову запрогресувала, метастази вражають кістки, головний мозок і легені, волинські медики лікувати далі відмовляються. Родина знайшла клініку LISOD у Києві, але тут лише початок лікування вартує 100 тисяч гривень.

Родина вірить у диво, що потрібну суму назбирають разом з небайдужими громадянами!

P.S.  На жаль, дива не сталося... Сьогодні, 19 січня, Район.Турійськ отримав сумну звістку про те, що Любов Ганайчук відійшла у ВІчність.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром