Зміни у структурі поліції: сектор у Турійську увійшов до складу Ковельського районного управління

12 Січня 2021, 10:00
2484

 На Волині нова структура поліції: два районні управління і два районні відділи

Відповідно до Постанови Верховної Ради «Про утворення та ліквідацію районів», на Волині ліквідовано 18 районів і утворено 4 райони з центрами у Луцьку, Володимир-Волинському, Ковелі та Камені-Каширському. Враховуючи зміни в адміністративно-територіальному устрої, наказом Національної поліції України затверджено нову організаційно-штатну структуру територіальних підрозділів ГУНП у Волинській області. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області на фейсбук-сторінці поліції Волині.


 

«Тож віднині в нас - чотири територіальні підрозділи поліції. При їх утворенні було максимально враховано ключові питання щодо забезпечення належного рівня оперативного реагування на заяви та повідомлення, якісного надання поліцейських послуг мешканцям, виконання завдань і функцій, визначених законом «Про Національну поліцію», – йдеться у дописі.

Так, до складу Луцького районного управління поліції входять відділення поліції в Ківерцях, Горохові та Луцькому районі й відділ поліцейської діяльності в Рожищі. Тимчасове виконання обов’язків начальника управління тут покладено на підполковника поліції Сергія Рудницького.

До складу Володимир-Волинського районного відділу поліції увійшли відділення поліції в Нововолинську, відділ поліцейської діяльності в Іваничах та сектор поліцейської діяльності в Локачах. Очолив відділ майор поліції Василь Майданюк.

Ковельське районне управління поліції очолив майор поліції Андрій Литвин. Сюди увійшли відділення поліції в Любомлі й Ратному, відділ поліцейської діяльності у Старій Вижві та сектори поліції в Шацьку й Турійську.

Камінь-Каширський районний відділ поліції включає в себе відділення поліції в Маневичах та відділ поліцейської діяльності у Любешові. Відділ очолив підполковник поліції Сергій Редько.

Загалом, до складу цих двох відділів та двох управлінь увійшли 7 відділень поліції, 4 відділи поліцейської діяльності та 3 сектори поліцейської діяльності.

Усіх нових керівників в чотирьох районах Волині, їхніх заступників, а також очільників відділів поліцейської діяльності, відділень та секторів представив  очільник ГУНП в області полковник поліції Юрій Крошко. На заходах були присутні поліцейські та представники органів місцевого самоврядування.

 « Всі керівники, які нині тимчасово виконують обов’язки, невдовзі будуть призначені на посади, після завершення всіх перевірок і процедур. Вони пройшли відповідне навчання, були на співбесіді в Голови Національної поліції і достойні очолювати ці підрозділи. 

Ваше завдання – об'єднати колектив та забезпечити безпеку громадян в районах. Люди мають вас бачити і знати. Закликаю всіх до співпраці задля безпеки в громадах», - наголосив Юрій Крошко.

Він додав, що лише у тісній співпраці з місцевою владою та іншими правоохоронними органами краю можна навести лад у кожному районі.

  Керівники управлінь та відділів розповіли, що розуміють об’єм роботи, за який вони відповідають, та пообіцяли й надалі боротись зі злочинністю й охороняти публічну безпеку.

 

 

 

 

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром