Турійчанам нагадали про вебпортал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану»

31 Грудня 2020, 14:00
1659

Перебуваючи в умовах карантину, Турійський районний відділ ДРАЦС Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів)  ще раз нагадав турійчанам про можливість записатися на прийом у відділ ДРАЦС онлайн. Тобто за допомогою вебпорталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».

Про це  написали на фейсбук-сторінці установи.

Зокрема в дописі йдеться про те, що вебпортал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» – це офіційний сервіс щодо подачі заяв або звернень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Метою цієї послуги є оптимізація процедури подачі громадянами заяв у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, забезпечення доступності адміністративних послуг, які надаються відділами державної реєстрації актів цивільного стану, а також створення сприятливих умов для їх отримання, зменшення черг у відділах.

Тому, скориставшись веб-порталом та не виходячи з дому,  можна:

• подати заяви про державну реєстрацію шлюбу; про державну реєстрацію розірвання шлюбу; про державну реєстрацію зміни імені; про внесення змін до актового запису цивільного стану, їх поновлення та анулювання; про повторну видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, або звернення щодо їх формування;

• оплатити з використанням платіжних систем послуги відділів державної реєстрації актів цивільного стану;

• здійснити попередній запис на відвідування відділу державної реєстрації актів цивільного стану із зазначенням зручних для громадян дати та часу;

• отримати консультації працівників відділів державної реєстрації актів цивільного стану за результатами розгляду надісланих через веб-портал заяв або звернень.

Звісно ж, подання до відділів ДРАЦС заяв у сфері державної реєстрації актів цивільного стану через мережу Інтернет не звільняє від необхідності особистого звернення користувача до відділу та подання ним документів.

В період карантину, ви залишаєтесь вдома, а ми працюємо. Все – задля нашої з вами безпеки.

І, наостанок, зазначеною послугою ви можете скористатись у будь-якому відділі державної реєстрації актів цивільного стану!

 

 

 

 

»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром