«Волиньгаз Збут» – лідер у сфері газопостачання на Волині

30 Грудня 2020, 17:33
914

2020 рік став переломним для українського газового ринку. З 1 серпня 2020 року в Україні завершився термін дії механізму спеціальних зобов'язань (ПСО). Відтоді держава перестала регулювати ціни на газ для населення й призначати постачальників зі спеціальними зобов'язаннями. На ринок вийшли нові компанії, а споживачі отримали можливість обирати – довіритися їм чи залишитися з надійним звичним постачальником.

Про це інформують у пресслужбі ТОВ «Волиньгаз збут»

Попри зростання конкуренції на ринку газу, «Волиньгаз Збут» залишається лідером у сфері газопостачання в регіоні. Адже чималий досвід у цій справі та лояльність до кожного клієнта відіграє не останню роль.

98% побутових споживачів газу на Волині – клієнти «Волиньгаз Збуту»

Ліцензії на постачання газу отримали понад пів тисячі компаній. Однак ТОВ «Волиньгаз Збут» залишається найбільшим постачальником в регіоні. Нині компанія забезпечує природним газом 98% побутових споживачів блакитного палива на Волині.

«З відкриттям ринку газу ми втратили мінімальну кількість клієнтів. До того ж нам вдалося збільшити загальну кількість побутових споживачів. Для порівняння: у грудні 2019 року ми постачали газ у майже 249 тисяч домівок волинян, а  у 2020 році – у понад 252 тисячі домоволодінь», – зазначає директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Не газом єдиним

У липні 2020 року «Волиньгаз Збут» отримав ліцензію на постачання електроенергії. Рішення  про видачу ліцензії ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Тож тепер компанія може постачати юридичним особам та фізичним особам-підприємцям не лише газ, а й електричну енергію.

Індивідуальне формування ціни та графіку оплати, відсутність штрафів за небаланси, персональний менеджер для кожного клієнта. Це те, що пропонує «Волиньгаз Збут» власникам малого і середнього бізнесу, підприємствам та організаціям не тільки Волинської області, а й всієї України.

В новий рік – з надійним постачальником!

2020 рік для всього світу видався складним та багатим на випробування. Карантинні обмеження внесли корективи у життя українців та роботу компаній. «Волиньгаз Збут» зробив усе можливе, щоб волиняни продовжували отримувати якісне обслуговування дистанційно та безпечно. Завдяки постійному оновленню онлайн сервісів клієнти компанії часто можуть розв’язати газові питання в один клік.

«"Волиньгаз Збут" – це насамперед стабільність. Ми з 2015 року безперебійно постачаємо газ у кожну волинську домівку. Зростання конкуренції на газовому ринку лише стимулює нас до розвитку. Ми постійно удосконалюємо сервіси й онлайн платформи. Проводимо акції, щоб споживачі могли планувати та економити свої витрати. Наприклад, в серпні-вересні ми пропонували волинянам придбати газ на зиму за літніми цінами 4,5 – 5,5 грн за кубометр. Цією пропозицією скористалися понад тисячу споживачів. І вони зараз однозначно у виграші. Тобто організація роботи компанії перш за все орієнтована на клієнта», – резюмує Микола Тищук.

«Обирайте стабільність! Залишайтеся й у 2021 році з перевіреним постачальником!», – наголошують у ТОВ «Волиньгаз Збут». 

Читайте також: «Волиньгаз Збут» закликає волинян розпочати Новий рік без боргів за газ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39