Як обрати продукти до новорічного столу: головні поради від експерта

30 Грудня 2020, 10:00
747

  До столу на новорічні свята потрібно ретельно обирати продукти, щоб вони були якісними і не призвели до отруєння.

Як правильно обрати продукти та приготувати «Олів’є», у коментарі УНН дала поради харчовий технолог Олена Сидоренко - пише ВолиньPost  

Експерт радить завчасно продумати список продуктів, які купуватимете, та їхню сумісність між собою. Слід також зважати на те, скільки часу матимете на приготування, однак, при цьому варто відмовитися від продуктів промислової обробки.

«Чим глибше промислово оброблений продукт - тим гірше, звичайно. Але знову ж таки, який у вас час, чи буде у вас час на приготування. Салат «Олів’є», принаймні, якщо ви вже вирішили його готувати, то варто ковбасу замінити відвареним м’ясом», - сказала Сидоренко. 

Вона порадила обирати охолоджене м’ясо без вакуумного пакування, щоб можна було перевірити його свіжість.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39