Педагогів закликали не розділяти дітей на «добрих» та «поганих»

21 Листопада 2020, 17:00
1268

 Психолого-педагогічний консиліум «Адаптація учнів п’ятих  класів» відбувся 19 листопада в опорному закладі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів гімназія» селища Турійськ. Про це написали на фейсбук-сторінці закладу.


 

 Учасниками консиліуму стали адміністрація школи, вчителі початкової школи, медична сестра, класні керівники четвертого го та п’ятого класів, педагоги, які викладають у п’ятих класах, психолог та соціальний педагог.


 

Спікер - заступник директора Тетяна Луцюк розповіла про ознаки успішної адаптації та про найоптимальніші варіанти реагування на прояви дезадаптації.

Психолог гімназії Юлія Марчанчин ознайомила присутніх з характеристикою молодшого підліткового віку та з результатами дослідження перебігу адаптаційного процесу в п’ятих класах та закликала враховувати індивідуальні та психологічні особливості 10-11-річних школярів.

 Дуже важливо, щоб усі зрозуміли: це не розподіл дітей на хороших і поганих, це спроба з’ясувати, кому важко, хто потребує допомоги для того, щоб не втратити високий потенціал дітей, з яким вони прийшли до гімназії.


 

Ірина Саюк, соціальний педагог, наголосила, що спілкування з товаришами стає самостійною діяльністю п’ятикласника.

Усі класні керівники  четвертих класів (Оксана Шум, Ірина Федюк) п’ятих класів  (Любов Погребська, Юлія Давидюк, Софія Ковальчук)  проаналізували стан успішності своїх учнів, розповіли про особливості в роботі з класними колективами. Жодна дитина не залишилася поза увагою педагогів.

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром