Турійчани голосують активно

25 Жовтня 2020, 14:00
1539

В обідню пору на одній з найбільших виборчих дільниць Турійщини,  яка знайшла свою прописку у районному будинку культури, активно йшло голосування. На вході виборцям проводили температурний скринінг.   На 13-ту годину, всі хто його проходив, мали нормальну температуру.


 

Як розповіла голова дільничної виборчої  комісії  Марія Хільчук,  загалом на дільниці є 1989  виборців,  станом на 12.30 проголосувало 300, що становило 15 відсотків. На дільниці працює два офіційних спостерігачі від політичної сили «Батьківщина» та від «Внутрішніх справ України». Жодних порушень вони не зафіксували.


 

Виборці дотримуються карантинних вимог, всі в захисних масках, користуються антисептиками, дотримуються встановленої дистанції.

Є «спецкабінка» на випадок, якщо хтось зайде з підвищеною температурою.

Марія Хільчук також розповіла, що дільниця відкрилась згідно графіка роботи, о 8.00,  і відразу зустріла перших виборців подружжя Раїси та Віктора Поручніків.

 Серед перших голосуючих  була й турійчанка поважного віку Надія Машманюк.


 

Характерно, що в обідню пору на дільницю прийшло багато молоді.  Турійчани розглядали стенди з кандидатами,  отримавши бюлетені, уважно їх перечитували перед тим, як зайти до кабінки.


 

Активно працювали всі члени комісії, видавали бюлетені,  пояснювали окремі моменти щодо процедури голосування,  давали відповіді на запитання.

  На виході  з приміщення турійчанам пропонували заповнити анкету «П’ять запитань від президента». Більшість виборців проявляли до цього зацікавлення й  погоджувалася дати відповіді.

    

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024