Турійський район віднесли до «помаранчевої» зони, мешканців закликають  не нехтувати заходами карантину

22 Жовтня 2020, 09:00
1897

  Нині, як ніколи, ми повинні бути свідомими і разом подбати про здоров’я. Ситуація з поширенням епідемії COVID-19 вимагає суворого масового дотримання  карантинних заходів.

Саме це допоможе спочатку стабілізувати ситуацію із розповсюдженням коронавірусної інфекції, а надалі  зменшити кількість інфікувань.  Про це написали у зверненні відділу документального, організаційного та інформаційного забезпечення апарату Турійської райдержадміністрації до мешканців Турійщини на офіційному сайті .

 «На засіданні Кабінету Міністрів  прийняли рішення щодо подовження карантинних обмежень до 31 грудня 2020 року. На сьогоднішні  відповідно до рішення Державної комісії ТЕБ і НС Турійський район віднесли до «помаранчевої» зони. Це ще не пік захворюваності, кількість інфікованих буде збільшуватись, якщо ми не припинимо легковажно ставитись до дотримання протиепідемічних заходів.
Шановні жителі району, не нехтуйте заходами карантину!  Дбайте про здоров’я своє й оточуючих, не наражайте на небезпеку себе й своїх рідних. Від нас з вами залежить епідеміологічна ситуація в районі. Не допустимо переходу в «червону зону», коли знову  будемо закривати ринки, магазини, заклади освіти та культури. Пам’ятайте, що тільки від свідомості та відповідальності кожного з нас залежить те, як швидко закінчиться епідемія!» -  йдеться у зверненні.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024