Краще ділом, ніж словом

20 Жовтня 2020, 11:00
3988

 

Володимир Яренчук з тих людей, що відповідальні за долі виборців, які своїми голосами довіряють їм мандат депутата 

Він не раз довів це на ділі

  Кандидатом у депутати Волинської обласної ради від політичної сили „За майбутнє” зареєстрований голова селецького фермерського господарства Володимир Арсентійович Яренчук.   Минуле скликання він вже працював в обласній раді, перед тим був депутатом Турійської районної ради і мешканці Турійщини, які довіряли йому свої голоси, не розчарувались.

Адже Господарник з великої літери знає, що і як робити для захисту інтересів пересічних людей на  своєму окрузі. 
  Він ніколи не давав нереальних обіцянок, щоб сподобатися  виборцям сьогодні  і забути про них завтра, коли пройдуть вибори.
Шанувати, розуміти й цінувати людей навчила Володимира Арсентійовича його власна непроста життєва дорога.  
 Народився Володимир Яренчук 29 травня 1958 року у великій селянській родині в Камінь-Каширському районі, в селі Стобихівка.
 Дитинство пройшло у праці, сім’я утримувала по 5–6 корів, а батьки, крім того, працювали у радгоспі „Карасинський”. Батько був бригадиром, мама трудилась у ланці. Вони старалися, щоб семеро дітей не знали ніякої скрути.

Сини й доньки, як могли, їм допомагали, йшли в поле з сапкою, випасали корів.
 Володимиру доводилось ходити біля коней,  орати і косити.  Після служби на флоті він працював у „Волиньводбуді”, був ліквідатором аварії на Чорнобильській АЕС.
З 2007 року Володимир Яренчук – голова фермерського господарства «Перлина Турії». Можна багато говорити успіхи, яких досягла „Перлина” за ці роки. Створено близько 250 робочих місць, побудований один з найкращих тваринницьких комплексів на Україні.   Тільки за останній рік сплачено 15 мільйонів гривень податків різних видів. Та головне, керівник потужного сільськогосподарського підприємства дбає про розвиток сіл. За його переконанням, село –  основа основ – коріння  нашої  духовності й історичної пам’яті, житниця, що дає людям хліб і до хліба.
Володимир Арсентійович постійно  допомагає ветеранам, інвалідам, багатодітним і малозабезпеченим сім’ям, пенсіонерам. Поза його  увагою не залишаються шкільні і дошкільні  навчальні заклади. 
Усі важливі для села рішення Володимир Яренчук  звик приймати, враховуючи думки його жителів. Тож багато зроблено для благоустрою населених пунктів на території сільських рад, ремонту доріг та вулиць. З обласного бюджету на розвиток інфраструктури Турійщини депутат залучив понад  2 мільйони гривень.

 Постійно до Володимира Арсентійовича звертаються люди, яким потрібна  допомога   у  вирішенні непростих життєвих проблем і він нікому не відмовляє.  На благодійну діяльність Володимир Яренчук  за минулий рік  виділив понад мільйон гривень. Він був і залишається чесним та відвертим перед людьми, не шкодує сил, знань і здоров’я, щоб виконати взяті на себе зобов’язання. Щодня  на своєму робочому місці голова одного з найпотужніших  агроформувань  Волині турбується про наш спільний добробуту. Це його чітка життєва позиція. 
Володимир Арсентійович Яренчук  йде на вибори з чистим сумлінням, тож підтримаймо його своїми голосами: номер у виборчому бюлетені – 4. 
З повагою до всіх земляків – працівники ФГ „Перлина Турії”

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024