Луківські бібліотекарі представили книжкові виставки до свята Покрови

14 Жовтня 2020, 09:00
2740

На Покрову українці згадають не лише про козацький подвиг, а й про усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину. 

З нагоди  Дня захисника України  у  бібліотеці селища Луків  оформили  виставки "Рідний край вивчаю я-це історія моя", "В моїм серці Україна" та ,"Доторкнімось до джерел славетної історії . Про це повідомили  на сторінці бібліотеки у мережі.

 


 

  «14 жовтня не буде звичайним   днем у календарі, йдеться у дописі, -  це - одне з найбільших державних свят. Свято нескорених. Бо попри всі негаразди дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Сила дня захисника України в тому, аби цей день став святом нескорених для кожного.

Саме тому День захисника України ми відзначаємо 14 жовтня, як символ нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України, як пам’ять про тих, хто в різний час захищав нашу землю від ворога і охороняє її зараз, коли на східних територіях України йде боротьба за її незалежність і суверенітет. Попри зміну часів і політичних систем, День захисника України асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині»
  

 


 

Бібліотекарі привітали земляків  зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра - Днем Захисника України. Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину,  свято України.


 


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром