Луківська швидка отримала новий автомобіль

26 Вересня 2020, 11:38
1734

Луківська швидка отримала автомобіль на заміну старому УАЗу.

Про це повідомляють «Волинські новини».

П’ять новеньких автомобілів 25 вересня отримали бригади екстреної медичної допомоги Волині, а ще п’ять тих, які були у використанні, передали на пункти швидкої допомоги на заміну старих УАЗів.

Нові машини було закуплено за кошти Національної служби здоров’я України. Вони призначені для забезпечення роботи спеціалізованих бригад, які надають допомогу хворим на COVID-19, а також для транспортування хворих з тяжким перебігом недуги в лікувальні заклади області.



Дві нові машини дісталися першому та другому міським відділенням Луцька, по одній – Ківерцівському, Маневицькому та Любомльському районним відділенням. Натомість автомобілі, які вони мали у вжитку, передають для своїх пунктів. Зокрема  один з автомобілів передали до селища Луків.

«Ми дуже раді, що тепер матимемо хороший автомобіль. Адже той, який мали, був у жахливому стані. Їздити цим УАЗом на виклики було дуже некомфортно і нам, і хворим. Там усе не так, як треба, адже машина не укомплектована для транспортування пацієнтів. Нам було дуже соромно виїжджати на аварії, а їх, на жаль, трапляється чимало, цього місяця, наприклад, було вже три. У автомобілі влітку спекотно, взимку холодно, місця мало, повно пилу, який залітає через щілини. Хворих на ношах доводилося класти на підлогу. Тепер і пацієнтам, і медикам буде набагато комфортніше»,  – каже старший фельдшер пункту Луків Турійського відділення Олена Сидій.

1

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром