Назвали продукти, які краще не їсти після 30 років

27 Червня 2020, 15:22
Випічка 941 Джерело: УНІАН
Випічка

Поміж іншого фахівці застерігають від вживання білого хліба та іншої здоби.

Тридцятирічний рубіж для організму – це  своєрідний рубікон, подолавши який з раціону необхідно виключити деякі продукти. Це пов'язано з тим, що обмін речовин починає сповільнюватися й організм не здатний настільки ефективно справлятися з шкідливими компонентами, які не створювали великих загроз у 20-річному віці – пише УНІАН.

Дієтологи рекомендують повністю виключити з раціону продукти з пестицидами. Перші 30 років організм ще здатний протистояти токсинам, що потрапляють в організм людини разом з їжею. Але поступово знижуються захисні функції. Після трьох десятків років пестициди починають посилено впливати на метаболізм і гормональний фон.

Особливу небезпеку становлять овочі та фрукти, вирощені з використанням хімічних реагентів. Також фахівці застерігають від вживання білого хліба та іншої випічки з білого борошна. У процесі перетравлення ці продукти швидко перетворюються на цукор. Надлишки цукру провокують викид колагену, який руйнує білок еластин, що робить шкіру пружною і гладкою.

Читайте також: Українцям дали поради щодо харчування на карантині

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024
20:39