Під час карантину для волинських громад організували дистанційне  навчання 

28 Травня 2020, 19:59
Під час карантину для волинських громад організували дистанційне  навчання  634
Під час карантину для волинських громад організували дистанційне  навчання 

На порталі для об’єднаних територіальних громад U-LEARN з’явився новий розділ  відеотека записів форумів та семінарів, що проводяться онлайн Програмою «U-LEAD з Європою».

Про це інформують оргіназатори.

Перейти до нового розділу можна з головної сторінки порталу U-LEARN чи за цим прямим посиланням.

Нагадаємо, що Програма «U-LEAD з Європою» почала розробляти електронні навчальні модулі розвитку спроможності для об'єднаних територіальних громад.

Доступ до електронних модулів вільний та не потребує реєстрації. Реєстрація потрібна лише за наявності вашого бажання отримати сертифікат про успішне проходження навчання. Необхідною умовою для отримання сертифікату є опрацювання усіх навчальних матеріалів та успішне проходження фінального тесту.

Додамо, що одним з ключових результатів реформ децентралізації та регіональної політики є реорганізація державного управління та надання послуг на субнаціональному рівні, що вимагає від місцевого самоврядування прийняття нових обов'язків та завдань.

Це створює нові вимоги до людських ресурсів та розвитку спроможності посадових осіб місцевого самоврядування, а також організацій громадянського суспільства як ключових учасників розвитку громад. У цій ситуації важливу роль відіграють тренінги, консультації експертів, взаємне навчання на місцях та обмін досвідом.

Оскільки кількість об'єднаних громад постійно зростає, сучасні цифрові технології та інструменти навчання стають все важливішими для налагодження контактів зі спільнотами по всій Україні. Саме тому U-LEARN така важлива під час карантину і пандемії коронавірусу.

U-LEARN.org.ua – навчальний проєкт Програми «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» робить внесок у створення багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Читайте також: Коли Укрзалізниця розпочне продаж квитків 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39