У мережах «Наш Край» та SPAR стартує благодійний челендж

13 Квітня 2020, 14:27
У мережах «Наш Край» та SPAR стартує благодійний челендж 908
У мережах «Наш Край» та SPAR стартує благодійний челендж

Напередодні Великодня мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR розпочали благодійний челендж «Ми не багаті, але нас багато».

Челендж спрямований на підтримку найменш захищених покупців: пенсіонерів, багатодітні сім'ї, учасників АТО, які є постійними клієнтами мереж. Відповідно кожен власник соціальної картки мережі «Наш Край» або SPAR, який оформив її до 6 квітня включно, отримає 70 гривень бонусів на картку, щоб на власний розсуд обрати те, що потрібно. Кожен такий покупець також отримає паску у подарунок.

«Ми впевнені, якщо кожна мережа, чи торговий заклад попіклується про своїх найменш захищених покупців, разом ми зможемо створити справжнє свято добра для людей, які цього потребують. Кожен працівник центрального офісу мережі долучається до цієї ініціативи. Велику частину своєї місячної зарплати ми спрямовуємо на реалізацію проєкту», – зазначив Петро Кульпач, керівник департаменту маркетингу мереж «Наш Край» та SPAR.

Челендж триватиме з 13 до 26 квітня. Окрім цього у мережах діятимуть спеціальні ціни на товари до Великодня для власників соціальних карток.

Читайте також: «Наш Край» передав для луцьких сімей, які потребують допомоги, 400 продуктових наборів





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024