Як у Лукові відбуватимуться богослужіння у храмі святої Параскеви УПЦ

21 Березня 2020, 16:38
3347

У храмі святої Параскеви УПЦ селища Луків під час карантину встановили певні обмеження та нові правила.

Про це повідомив Андрій Дейнека на сторінці Луківської ОТГ.

Враховуючи церковні та державні рекомендації, звершення воскресних і святкових богослужінь у ближчий час у храмі святої Параскеви УПЦ селищі Луків буде звершуватись наступним чином:

  • Вечірні богослужіння та Божественні літургії будуть звершуватись всередині храмів, але вірні будуть молитись на вулиці, слухаючи службу із ввімкнутого озвучення.
  • Для того, щоб поставити свічки, подати записки на молитву чи прийняти таїнство сповіді будуть запускати не більше 10 осіб.
  • Причастя вірних буде відбуватись в притворі.

Просять усіх із розумінням віднестися до прийняття таких заходів застереження, адже нехтування даними рекомендаціями можуть привести до негативних наслідків та наразити людей на небезпеку.

Також всіх просять одягатися тепліше, користуватися засобами дезінфекції та захисними масками. Обов'язково при найменших наявних ознаках захворювання термінового звертатися до лікарів.

«Не панікуйте та використовуйте час карантину для посилення молитви, а також читайте Євангеліє та Псалтир», – радить настоятель храму св.Параскеви УПЦ прот. Андрій Дейнека

Читайте також: Відомий хірург з Турійщини Валіхновський назвав 10 порад проти коронавірусу

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром