ТОП-3 книжок для «карантинного» березня

19 Березня 2020, 19:30
Фото ілюстративне 1251
Фото ілюстративне

В Україні з 12 березня діє карантин: скасовані масові і культурні заходи, кіносеанси, а українцям радять за можливості не виходити з дому. Мі зібрали найкращі книжки для затишного вечора.

Вибір для ідеального карантинного вечора – цікава книга, зручне крісло і чашка улюбленого напою, пише UAZMI. Тому, на які захоплюючі книги для дозвілля варто звернути увагу – читайте в добірці.

Чарльз Мартін «Гора між нами»

Всі люблять історії про кохання, а особливо – про любов в екстремальних умовах. Що буде, якщо сніжна буря змусить застрягти в горах двох людей, які є цілком сформованими особистостями, мають свої уподобання та свої життя. Журналістка і хірург ось–ось повинні зустрітися зі своїми улюбленими половинками, які чекають їх вдома, але авіакатастрофа радикально змінює їх плани, адже пілот літака раптово помирає. Чоловік і жінка залишаються сам на сам з горами, снігом і бажанням вижити серед засніжених гір. Саме в цих суворих умовах вони розуміють, що виявилися не тими, ким здавалися, і закохуються одне в одного. Чи зможуть вони вибратися зі смертельного пояса гір, допоможуть їм нові почуття або тільки заважатимуть порятунку, дізнайтеся з книги американського автора Чарльза Мартіна «Гора між нами». 

Хлоя Бенджамін «Шукачі безсмертя»

Це сімейна сага з елементами містики, яка читається дуже легко – практично за вечір. Якщо ви любите захопливіші розповіді про пророкування, то це оповідання прекрасно прикрасить ваше дозвілля під час карантину. Ця книга ставить питання про те, чи варто заглядати в пророцтва, особливо, якщо вони розтягуються на п'ять десятиліть. Дійові особи цієї книги починають досліджувати довголіття, щоб спробувати уникнути смерті. Тим, хто шукає безсмертя, потрібно буде вибрати між реальним життя і фантастичними мріями, віджилим і майбутнім, любов'ю і випробуваннями.

Софія Андрухович «Фелікс Австрія»

Захоплива подорож у часі в Івано-Франківськ чекає вас на сторінках книги «Фелікс Австрія» Софії Андрухович. Це роман був виданий кілька років тому, однак так захопив українських читачів, що його перевидали. також з'явилася українська екранізація цього твору, герої одягнені в неймовірні костюми.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром