Підбили підсумки роботи поліції на Турійщині

20 Січня 2020, 17:17
2523

У приміщенні Турійського відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області 16 січня відбулася нарада щодо роботи відділення поліції за 2019 рік.

Начальник Турійського відділення поліції майор поліції Анатолій Дружук звітував про роботу поліції за 2019 рік. Під час виступу очільник поліції розповів про позитивні результати роботи у боротьбі зі злочинністю та правопорушеннями, а також про високий рівень професіоналізму проведення превентивної роботи щодо їх попередження.

«Тільки спільна робота поліції, прокуратури, органів місцевого самоврядування, громадськості, дає позитивні результати у боротьбі зі злочинністю та правопорушеннями», – зазначив Анатолій Дружук.

На заході були присутні заступник начальника ГУНП у Волинській області полковник поліції Наталія Пасічник, начальник Турійського відділення Володимир-Волинської місцевої прокуратури Володимир Ющик, голова районної ради Ольга Черен, перший заступник голови Турійської РДА Леонід Марчанчин, голова Турійської ОТГ Олексій Безсмертний, староста сіл Сомин та Відути Луківської ОТГ Іван Сусь.

Кожен з присутніх висловив свою думку щодо співпраці з поліцією, взаємодії заради єдиного результату – безпеки громадян та правопорядку в районі, подякувавши за належним чином організовану роботу.


Турійське відділення поліції та кращі поліцейські були відзначені подяками за співпрацю та сумлінне виконання службових обов’язків.

 На завершення учасники заходу обговорювали плани на 2020 рік щодо подальшої плідної співпраці.



 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром