Турійських вчителів вчили протистояти булінгу та вирішувати конфлікти

15 Грудня 2019, 17:24
1331

У Турійській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. провели нараду-тренінг для вчителів на тему «Булінг та конфлікти в освітньому середовищі».

Про це повідомляють на сторінці школи у фейсбуці.

Соціальний педагог Ящук С.В. нагадала про ключові поняття, види булінгу, розповіла про проведену у школі роботу та заплановані заходи щодо протидії явища.

Психолог Долінко О.В. проаналізувала проведене напередодні анкетування з учнями, батьками та вчителями стосовно взаємодії усіх сторін, виокремила позитивні сторони і прогалини у співробітництві та взаємодії вчителя, учня та батьків.

Заступник з виховної роботи Євчук А.С. підготувала ігри та вправи, які ефективно використовувати із учнями для протидії булінгу та вирішення конфліктів.










 

Коментарі
15 Грудня 2019, 21:10
Ну ні як не може жити спокійно Луцьке ВПУ-. Постійно воно знаходиться в центрі негативних подій вже не перший рік.І весь час це пов*язане з його директорами. За останні десяток років керувало училищем П*ять директораів. І не один з них не пішов з посади без скандалу. А двох посадовців навіть було засуджено за фінансові махінації. І, якщо один з них після суду пішов "тихесенько" на пенсію, то Батов умудрився залишитись в училищі на посаді викладача. Уявіть собі: ЗЛОЧИНЕЦЬ ще і досі працює в навчальному закладі. Нонсенс! Але, прочитавши статтю "Обезголовлене училище" в газеті "Хроніки Любарта", приходиш до висновку, що тут не має, чому дивуватись. Любі питання у нас в Луцьку можна вирішувати не за законом, а "по понятіям". Так само, як і за часи правління... . Ймовірно, чоловік вже святкував перемогу , тріумфу не було меж , пропхули так назвали без виконання обовязкових умов в "конкурсі". Але... джекпот . Сьогодні в училищі масово почали "спливати" нові ще не оприлюднені"справи" самого джекпоту , його попередників, наступників, управлінців...фальшивих судів па правопохоронців . З часом те "нове" вийде з стін училища і стане надбанням громадськості. Буде цікаво....
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024