Нова модна тенденція – подорож закордон, замість традиційного випускного вечора

12 Грудня 2019, 11:33
849

Випускний вечір – важлива і довгоочікувана подія в житті кожного школяра.

Це можливість показати себе у всій красі, і нагорода за успішно здані випускні іспити, і ще один привід відмінно провести час зі шкільними друзями. Але перш за все, це незабутнє свято та позитивні емоції, які залишаться в пам'яті кожного випускника на все життя.

З року в рік в Україні усе частіше зустрічаються статті з тематикою спільних поїздок класу закордон. Чи заміняють випускники шкіл свої святкові вечори на хвилях хайпу чи це дійсно хороша альтернатива випускному? Давайте розберемось!


 

Читайте також: ПЕТ-КТ – золотий стандарт в діагностиці пухлин

Для початку роз’яснимо собі, що ж це. Нова тенденція полягає у відміні випусконого вечору з святкуванням у ресторані на користь спільної поїздки класу закордон у країну, яку однокласники спільно обирають. Комусь більше до вподоби спокійний відпочинок біля моря, коли ти ніжишся на пісочку, а комусь драйвовий тур країнами Європи. Який би варіант не обрали майбутні випускники, суть лишається одна – спільна поїздка за кордон.



 

Читайте також: Туристична агенція «Баліна» пропонує раннє бронювання турів

Як альтернатива класичному випускному таке рішення є цікавішим. Дійсно, кількість витрачених коштів на заклад, одяг, фотографів і решти необхідного може стати захмарною. В той час, вигідніше придбати собі тур закордон і не клопотатись з підготовкою до випускного.


 

Незалежно, що Ви оберете, об’єднує одне – емоції, які Ви отримаєте. Спільна поїздка назавжди залишиться у вашій пам’яті приємний спогадом про шкільні роки.  А незабутню емоцію Ви можете отримати мандруючи разом з туристичною агенцією «Баліна», яка підбере для Вас найкращі варіанти відпочинку.



 

Ми знаходимося: місто Луцьк, проспект Соборності 11Л, ТЦ «Гостинець» 2 поверх
Наші контакти: 0668815757; 0955807175; 0676005599
Детальніше на сайті: http://balina.com.ua/


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39