На Турійщині поліцейські здійснили заходи профілактики правопорушень та злочинів

06 Грудня 2019, 09:58
Фото ілюстративне 1382
Фото ілюстративне

Поліцейські Турійського відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області з 20 листопада по 01 грудня 2019 року провели комплексні профілактичні заходи.

Інформують на facebook-сторінці Турійського відділення поліції.

Мета таких заходів – стабілізація криміногенної обстановки в Турійському районі та попередження скоєння правопорушень та злочинів.

Поліцейські здійснювали патрулювання вулиць та місць масового скупчення молоді, перевіряли осіб, які перебувають на профілактичних обліках у поліції та проводили з ними профілактичні бесіди з метою недопущення ведення аморального способу життя, скоєння рецидивних злочинів.

Також поліцейські групи реагування патрульної поліції здійснили ряд додаткових заходів щодо контролю за безпекою дорожнього руху, а оперативники щодо розкриття кримінальних правопорушень.

В процесі відпрацювання Турійські правоохоронці долучилися до Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене». Завдання якої виявлення факти порушень чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів.


Правоохоронці поширили серед торговельних закладів інформаційні листівки «Відповідальність починається з мене», які були розміщені в місцях продажу алкогольної та тютюнової продукції та мають на меті спонукання громадян до інформування поліції у випадку продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім. Продавцям роз’яснювалось про відповідальність за порушення законодавства у сфері торгівлі алкоголем та тютюном.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024