У Лукові на переходах розмістили попереджувальні знаки

01 Листопада 2019, 14:28
2696

У Лукові відбулася акція, яка має привернути містян до особистої безпеки.

Про це йдеться на facebook-сторінці Турійського відділу поліції.

В рамках проєкту "Безпека дорожнього руху – це життя", поліцейські Управління патрульної поліції у Волинській області спільно з поліцейськими Турійського відділення поліції та керівництвом Луківської територіальної громади  під трафарет фарбою на асфальті зробили великі попереджувальні написи. 

Біля пішохідних переходів малювали такі малюнки, як «Подивись праворуч», «Зніми навушники», «Візьми дитину за руку», щоб пішоходи так, як і водії знали, що у них також є правила, вони відповідальні за своє життя і були обережними, коли підходять до дороги.

До заходу активно долучилися голова Луківської об’єднаної територіальної громади Анатолій Климук та начальник Турійського відділення поліції Анатолій Дружук. Таким чином поліція хоче знизити травматизм на дорогах селища за участі пішоходів та щоб пішоходи були уважнішими під час перетину проїзної частини.

Нагадаємо, що в рамках проєкту поліцейські групи реагування патрульної поліції місцевої поліції здійснюють контроль за дотриманням правил дорожнього руху водіями маршрутних автобусів, проводять профілактичні бесіди з метою недопущення порушень, адже безпека громадян під час поїздки-найголовніше.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024