Турійським школярам влаштували патріотичний захід з нагоди Дня захисника України

10 Жовтня 2019, 11:33
1664

Для дітей 4-А класу Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів організували святкові заходи та ескурсію до Дня захисника України, свята Покрови та Дня українського козацтва, які відзначають 14 жовтня.

Про це йдеться на facebook-сторінці Турійського відділення поліції.

У територіальному центрі соціального обслуговування Турійського району для дітей організували тематичний захід та вікторину під назвою «Я і Україна» в рамках профілактичного заходу «Шануй захисника України». Захід організували працівники територіального центру соціального обслуговування спільно з поліцейськими Турійського відділення поліції. 

«Під час зустрічі дітям розповіли про державні символи та часи козацтва. З метою мотивування до здорового способу життя, учні разом з працівниками територіального центру та поліцейськими зробили розминку, відвідали спортзал, соляну кімнату та скуштували синглентно-кисневу пінку,» – йдеться у дописі на стрінці facebook.

Діти брали активну участь у заходах й відповідали на запитання вікторини. Також в знак подяки воїнам сьогодення школярі заспівали гімн України та зробили обереги для захисників нашої країни.













Читайте також: Турійчан запрошують на святкування Дня захисника України

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024