Посадіть дітей в автокрісло: поліція Волині запустила флешмоб

02 Жовтня 2019, 14:22
1187

Патрульна поліція Волинської області організувала флешмоб, мета якого привернути увагу батьків до безпеки дітей під час поїздки в автомобілі.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Патрульні наголошують, що дитину потрібно перевозити виключно в автокріслі. Бо ніколи не знаєш, що трипиться наступної миті.

«На цьому місці сидів 4-річний хлопчик. Очевидно, ви помітили, що тут відсутні автокрісло або бустер. І, очевидно, можете уявити, що пережила ця дитина, коли в їхній з батьком автомобіль в’їхав інший транспортний засіб.Усе відбулося в одну мить. Син з татом, як завжди, їхав у садочок. Але інший водій раптово вискочив на зустрічну смугу і протаранив автівку. Також вдарив ще один транспортний засіб. Хлопчик сидів усередині і плакав, він скаржився на біль голови. Щастя, що не постраждав сильніше, що не вилетів, що удар припав на протилежний бік автомобіля, а не той, де сиділа дитина,» – повідомляють на facebook-сторінці Патрульної поліції Волинської області.

Ця автопригода спонукнула запустити флешмоб у рамках комплексу заходів «Безпека дорожнього руху – це життя». Поліція закликає опублікувати фото своїх дітей в автокріслах з оригінальними підписами та розказати, як батьки дбають про безпеку дітей. Найцікавіші фотографії опублікують на сторінці, а переможці отримають подарунки.

Флешмоб триватиме до 31 жовтня.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024