Працівники Луківського дитсадка вчилися, як впроваджують інклюзивні групи в Голобах

01 Жовтня 2019, 12:35
1496

Педагогічний колектив Луківського дошкільного закладу завітав у гості до садочка в Голобах, аби ознайомитися, як функціонують інклюзивні групи в навчальному закладі. 

Педагогічне партнерство та обмін досвідом – це одна із форм методичної роботи, метою якої є активний обмін напрацьованого матеріалу. Про це повідомляє Лєна Коваль на сторінці Луківського закладу дошкільної освіти.

«Не секрет, що цілющими ліками для педагога завжди було та залишається приємне спілкування з дітьми та колегами, незважаючи на настрій та життєві події. Ось такою панацеєю було знайомство з педагогічним колективом дошкільного закладу селища Голоби, що у Ковельському районі», – йдеться в дописі.

Метою поїздки було вивчення питання щодо порядку впровадження та організаціїї роботи інклюзивних груп у садочку та питання організації педагогічно-освітнього процесу. Своїм досвідом роботи ділилася керівниця закладу Галина Урбас.

Працівники впевнені, що зустріч надовго запам’ятається всім.

«Впевнені, що тепла, дружня зустріч надовго запам’ятається нам усім. Надіюсь, що це знайомство переросте у плідну професійну співпрацю», – написала Лєна Коваль.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром