У Лукові дітей вчили, як протидіяти булінгу

19 Вересня 2019, 09:31
У Лукові дітей вчили, як протидіяти булінгу 4070
У Лукові дітей вчили, як протидіяти булінгу

У професійно-технічному училищі №22 селища Луків відбулися профілактичні заходи щодо протидії булінгу у дитячому середовищі.

Захід провели за сприяння заступника директора з навчально-виховної роботи училища Володимира Книша. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Інна Остапович.

«Булінг: протягни руку допомоги!» – під таким гаслом старша інспекторка з ювенальної превенції СП Турійського відділення поліції Юлія Кабарчук та керівниця відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування Турійського району Ольга Горбатюк розпочали Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

1


Учні під час тренінгу активно включилися в обговорення, відповідали на запитання та ділилися своїми думками щодо шляхів подолання цього негативного явища. Свої думки щодо допомоги особі, яка стала жертвою булінгу, учні висловили на аркуші паперу, на якому зображена «Рука допомоги».

Відповіді дітей проаналізували та визначили, що про проблему булінгу учні в першу чергу розповіли б своїм близьким родичам та знайомим.

Неповнолітнім наголосили, що не потрібно мовчати про цю проблему, обов’язково звернутися за допомогою, або й самому допомогти жертві насильства чи насмішок.

Учасники та учасниці тренінгу отримали інформаційні буклети з роз’ясненням, що таке булінг, його види та куди звертатися за допомогою.

«Таким заходом ми хочемо, щоб ніхто не залишався осторонь цієї проблеми, а основним її вирішенням – є небайдужість та вчасне надання руки допомоги», – зазначили на завершення заходу правоохоронці.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39