Турійські поліцейські продовжують акцію «Відповідальність починається з мене»

06 Вересня 2019, 15:53
Поліцейські продовжують акцію «Відповідальність починається з мене» 1096
Поліцейські продовжують акцію «Відповідальність починається з мене»

У рамках акції «Відповідальність починається з мене» співробітники ювенальної превенції області відвідали торгівельні заклади Волині з метою нагадати реалізаторам про недопущення продажу дітям алкогольних та тютюнових виробів.

Такі заходи вже пройшли, зокрема, у Луцьку, Ковелі, Нововолинську а також у Луцькому, Ковельському, Турійському, Локачинському районах. До акції долучилися і військовослужбовці Національної гвардії України, – повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

Правоохоронці звертали увагу продавців на відповідальність за продаж алкогольних та тютюнових виробів, на фасади торгових об'єктів правоохоронці розклеїли відповідні пам’ятки. 

У відповідності до статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення продаж алкоголю та тютюнових виробів заборонено особам молодшим за 18 років. Дане порушення карається штрафом від 1 700 гривень до 6 800 грнивень. 

Поліція Волині звертається до всіх власників та реалізаторів торгівельних закладів з проханням неухильно дотримуватися вимог законодавства України і не продавати неповнолітнім алкогольні та тютюнові вироби.  





Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром