Жителям Луківської ОТГ можуть допомогти створити сімейну ферму

31 Серпня 2019, 11:03
2059

Днями в рамках проєкту «Територія майстерності» та за сприяння Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулася презентація ТОВ «Укрмілкінвест».

Про це йдеться на Facebook-сторінці Турійського центру зайнятості.

Менеджерка із регіонального розвитку у Волинській області Наталія Дудас ознайомила жителів Луківської ОТГ з реалізацією програми, завдяки якій, господарі, які мріють відкрити сімейну ферму, можуть подати заявку на її фінансування.

Компанія «Укрмілкінвест» після підписання договору надає допомогу у будівництві, придбанні обладнання, купівлі великої рогатої худоби, надає консультативний супровід. Надає фінансову допомогу потенційним сімейним фермам – кредит на 80 тисяч гривень на придбання обладнання та будівельні роботи. Безповоротна фінансова допомога – 50% вказаної суми кредиту.

Проєкт також передбачає надання худоби від 10 корів у кредит під 15% річних на 4 роки, повний консультативний супровід щодо господарської діяльності, продаж кормів або технологічний супровід при заготівлі власних кормів. Гарантований забір молока у господарства-позичальника з доплатою до закупівельної ціни на ринку однієї гривні за кожен зданий літр.

Із зацікавленими особами провели індивідуальні консультації щодо подальших шляхів співпраці.

Читайте також: У Турійському районі працевлаштували понад 400 людей

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024