Озеро Сомин в ТОПі моторошних місць України

31 Серпня 2019, 09:39
Озеро Сомин 26691
Озеро Сомин

Соминське озеро, яке розташоване в Турійському районі, ввійшло в ТОП моторошних місць України, від яких застигає кров у жилах.

Місця в країні, які пов’язані з містикою і жахіттями, опублікувало видання Всвіті.

Озеро посеред лісу за два кілометри від села. Люди бояться купатися в ньому, тут нібито не клює риба і не співають птахи.

А все тому, що в озері живе чудовисько. Востаннє тварюку зі зміїною головою і тулубом крокодила бачили 30 років тому.

За однією з легенд, в озері живе велетенський древній сом. За іншою версією, в озері живе доісторична акула. Екстремали щоліта приїжджають, аби побачити потвору.

3

1

Крім озера Сомин, до ТОПу увійшли Підгорецький замок у Львівській області, Золочівський замок теж на Львівщині, Олеський замок на Львівщині, замок Паланок у Закарпатській області, гора Бона у Тернопільській області, село Заїзд Чернігівської області, галявина Громовище у Житомирській області, Лиса гора в Києві, Алімова балка в Криму, долина привидів неподалік Алушти, схил мальовничого гірського масиву Демерджі, ставка Адольфа Гітлера «Вервольф» на Вінниччині, Зелений театр в Києві, Бійна гора поблизу Івана-Франківська, цвинтар із вампіром в Івано-Франківську, тюрма на Лонцького у Львові, єврейський цвинтар в Івано-Франківську, Донецький аеропорт у Донецьку, будинок з привидами у Тернополі, Вінницька психіатрична лікарня, «Бугайський трикутник» на Сумщині, Львівська Ратуша, Придніпровська височина у Кропивницькій області, мертве місто Прип'ять у Київській області.

1

 

Коментарі
01 Вересня 2019, 12:06
Ще такої дурниці не читала. Це коли в озері боялися купатися? В спеку постійно пляж заповнений і людей багато. "Риба не клює, пташки не співають"... спеціально написано, щоб відпочиваючих відлякувати?
06 Вересня 2019, 02:48
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром