У Турійському районі вшанували пам’ять Героїв, які загинули в боротьбі за Україну

30 Серпня 2019, 08:41
Фото ілюстративне 1046
Фото ілюстративне

На Турійщині хвилиною мовчання вшанували Героя Андрія Посполітака, який загинув під час виконання бойового завдання на Сході України 29 серпня 2014 року. 

Про це йдеться на сайті Турійської РДА.

Гідно вшанували подвиг Героїв голова Володимир Сидорук та заступник Сергій Хомич громадської організації «Спілка учасників антитерористичної операції «Булат», Луківський селищний голова Анатолій Климук та інші.

Напередодні сім'ям, які втратили своїх захисників, вручили книги «Волинський небесний батальйон» – унікальне видання про мужність волинян, які з перших днів збройного протистояння стали на захист рідної землі. Книга увіковічить пам’ять тих, хто віддав своє життя за мирне небо та щасливе майбутнє наших дітей.


Загиблих бійців також вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні та Борцям за незалежність України, а настоятелі храмів району відслужили поминальні панахиди за Героями.

«Низько схиляємо голови перед світлою, вічною пам’яттю Героїв», – пишуть на сайті РДА.

Нагадаємо, цьогоріч 29 серпня Указом Президента України започаткували відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Також цей день – День пам’яті загиблих в Іловайську.




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром