Як перевіряли, чи готові служби Турійського району до надзвичайних ситуацій 

26 Серпня 2019, 13:02
«Гасили» пожежу 1812
«Гасили» пожежу

На Турійщині на території місцевого ЖКП провели спільні спеціальні навчання щодо ліквідації можливих аварій на об’єктах (мережах) паливно-енергетичного комплексу в умовах осінньо-зимового періоду.

Про це інформує начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та цивільного захисту управління регіонального розвитку Олександр Догойда на сайті Турійської РДА.

За тактичним задумом, на території підприємства в приміщенні котельні стався вибух, внаслідок чого пошкодилося перекриття будівлі на значній площі та виникла пожежа.



«Ліквідували» наслідки надзвичайної ситуації спеціалізовані служби району: протипожежна служба (РС У ДСНС України в області), служба охорони громадського порядку (РВ УНП України в області), медична служба (Турійське відділення екстреної  медичної допомоги), служба енергетики (Турійська філія ПАТ «Волиньобленерго») комунально-технічна спеціалізована служба та служба оповіщення і зв’язку (ЦТКП №11 смт. Турійська ПАТ «Укртелеком»).

 
1

Загалом до навчань залучили 25 чоловік особового складу та 6 одиниць техніки . 

В ході навчань перевірили готовність органів управління та сил цивільного захисту до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, пов’язаної з ризиками осінньо-зимового періоду.

Читайте також: Як вберегти свій врожай від пожежі: поради турійських рятувальників




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром