Як житель Турійського району знайшов себе у ковальстві

26 Серпня 2019, 09:46
Микола Новосад 4141
Микола Новосад

Місцевий підприємець Турійщини Микола Новосад у 2012 році започаткував власну справу за сприяння служби зайнятості за напрямком кування, пресування, профілювання.

Про це інформує Турійська районна філія обласного ЦЗ на своїй Facebook-сторінці.

Завітали у гості до Миколи Новосада фахівці Турійського центру зайнятості разом із членами клубу учасників АТО в рамках проєкту «Територія майстерності».

Свого часу пан Микола закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука (м. Рівне) та отримав фах економіста. Багато чим у житті доводилося займатись, але потяг до родинного ковальського ремесла зробив свою справу.


Читайте також: Як підприємець в Турійську обслуговує весь район технікою та запчастинами до неї

Нині робота приносить не лише прибуток, але й задоволення. Замовлення надходять із різних куточків України. Підприємець порадив загартованим війною хлопцям задуматися над таким видом працевлаштування, як самозайнятість. Адже це – можливість займатися справою, яка подобається. Нині майстер здійснює художню ковку, виготовляє дахи, ворота, меблі, огорожі, мангали, аксесуари до камінів тощо.

Під час візиту безробітних інформували про самозайнятість та виплату допомоги по безробіттю одноразово для започаткування підприємницької діяльності. Своєю чергою, Микола Новосад ділився своїм досвідом відкриття власної справи та розповідав про переваги самозайнятості. Адже саме в такому випадку робота дає не лише фінансову впевненість, а й моральне задоволення.

Читайте також: Історія успіху: колишня продавчиня з Турійщини стала підприємицею


Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024